Acupunctura si electrostimulare talpa si corp

Acupunctura si electrostimulare talpa si corp .

acupunctura-pe-talpi-si-corp-2

Acest aparat stimuleaza punctele de acupuncura aflate pe suprafata talpi , prin intermediul unor impulsuri electromagnetice de joasă frecvenţă ,de asemenea genereaza infrarosu in spectru indepartat pe intreaga suprafata a talpi .

 

 

Electro-neuro-stpuncte-de-acupunctura-pe-corpimularea transcutanata (eng. ~ TENS) pe punctele de acupunctura este o forma de electrostimulare cu electrozi la suprafata pielii cu rol de modulare a perceptiei durerii, utilizata frecvent kinetoterapie pentru reducerea durerilor musculare acute, sub-acute si cronice. Aparatura noastra permite actiunea directa pe punctele stimulate in acupunctura cu ajutorul mini-electrozilor ce inlocuiesc acele.

 

puncte-de-acupunctura-pe-talpile-picioarelorTalpa, un panou de comandă
Acupunctura pe talpile picioarelor  a este o străveche tehnică de tratament din antichitatea chineză . Corpul omenesc este comparat cu o baterie. Dacă echilibrul este perturbat, curentul nu ajunge unde trebuie. Acunctura este cea care ajută la refacerea circuitului, favorizează începerea unui proces de vindecare şi creează condiţiile optime pentru autovindecare. Omul a fost creat ca mergînd desculţ pe nisip, pietre, iarbă să-şi stimuleze în mod natural toate punctele din talpă şi astfel organismul să funcţioneze la parametri optimi. Talpa reprezintă un adevărat tablou de comandă pentru activităţile din organism. Piciorul este un corp omenesc în miniatură, pentru că toate organele, glandele şi părţile corpului au puncte de acupunctura în talpă. De aceea, prin acupunctura talpilor , organismul este ajutat să elimine toxinele, circulaţia sanguină se îmbunătăţeşte şi dezechilibrele dispar, mai repede sau mai tîrziu, în funcţie de boală, vechimea ei şi modul de viaţă al pacientului.

Avantaje:

1)Terapie cu impulsuri de joasă frecvenţă potrivită atât pentru durerile de la nivelul picioarelor cât şi pentru îmbunătăţirea stării generale a corpului , prin stimularea punctelor de acupunctura . electromagnetice.

2)Combină în mod eficient principiile acupuncturii din medicina traditională chineză cu impulsurile electromagnetice larg folosite în medicina occidentală

3)Se concentrează pe fizioterapie, magnetoterapie, masaj, tratamente de slabit şi menţinerea stării de sănătate.

4)Avantajele acestor proceduri sunt date de modul de acţiune neinvaziv, nu cauzează dureri sau discomfort major, diminuează senzaţia de durere şi de rigiditate musculară şi ameliorează tulburările de somn fără ajutorul somniferelor.

unitatea .