Ce este dispozitivul „Rainbow ” ?

Este un dispozitiv care poate fi folosit în terapia de întretinere corporală ne-invazivă, cu ajutorul tehnologiei infrarosu îndepărtat din fibră carbon pur.

Cum functionează Rainbow?

Căldura furnizată de către acest dispozitiv este foarte diferită de alte astfel de dispozitive care folosesc de regulă serpentine liniare încorporate în materialele conducătoare de căldură.

Rainbow foloseste tehnologia infrarosu îndepărtat al fibrelor de carbon pur care emit unde bio-energetice prin toate suprafetele arcuite ale semicercului când acestea sunt străbătute de curentul electric. Dispozitivul nu implică sunete, flamă sau curent de aer încălzit.

Dacă dispozitivul se va putea folosi si sub o pătură, astfel unitatea Rainbow se va transforma într-o saună ideală fără disconfortul senzatiei de sufocare dimpotrivă o senzatie relaxantă si plăcută.

Razele infrarosu îndepărtate permit să atingă cele mai profunde puncte din zona afectată printr-o stimulare bio-energetică eficientă. Mai mult decât atât, tratamentul localizat nu implică transpiratia.

De asemenea, este un încălzitor ideal si pentru copiii mici, fiind sigur la atingere datorită Active Carbon Fibers TM ultra subtire.

Sedintele de tratament se fac timp de 20 de minute în diferite zone ale corpului. După prima sedintă terapeutică cu dispozitivul Rainbow veti simti un tonus energetic ridicat si o senzatie de relaxare plăcută si profundă.

Pentru obtinerea unor rezultate cât mai bune ale terapiei cu dispozitivul Rainbow, se pot folosi dieta cu gel de slăbit (Lipo regulator) si gel analgezic (cell Reviver).

Datorită utilizări dispozitivului terapeutic Rainbow, aplicarea masajelor somatic si reflexogen vor intensifica si eficientiza efectele acestora grăbind astfel însănotosirea zonelor corporale afectate, dar este benefică si pentru a preveni eventualele afectiuni sau chiar de a mentine o cale spre o viată sănătoasă cu un sistem imunitar activ.

O altă calitate a dispozitivului Rainbow este reducerea în greutate, nu doar în centimetri.

Cum actionează razele infrarosii?

Razele infrarosii pătrund 5-6 cm în tesuturi si actionează direct asupra celulelor grase.

Căldura generată de infrarosu topeste grăsimile acumulate în exces de către organism. Efectele tratamentului cu infrarosu sunt remarcabile: circulatia sangvină este mult îmbunătătită, iar sistemul imunitar este întărit, astfel corpul slăbeste în kilograme si în centimetri.

Datorită căldurii generate de razele infrarosii este activat procesul de lipoliză (arderea grăsimilor). Si se ard aproximativ 750 calorii în doar 30 minute de tratament. Totodată acest dispozitiv vine în sprijinul persoanelor ce duc o viată sedentară si care doresc totusi să aibă un control asupra greutăti lor.

Efecte ale terapiei cu raze infrarosii:

  • Eliminarea completă si prevenirea celulitei prin diminuarea stratului adipos.
  • Reîntinerirea organismului: tratamentul cu raze infrarosii accelerează microcirculatia si metabolismul. Corpul arată mai bine, se simte mai tonifiat.
  • Terapia cu raze infrarosii purifică sângele, îmbunătătind aspectului pielii si redându-i luminozitatea. Pielea se netezeste, până si cicatricile sunt mai putin vizibile.
  • Îmbunătătirea sistemului imunitar. Terapia cu raze infrarosii ajută în procesul de vindecare natural al organismului prin cresterea numărului de celule albe în sânge. Creste rezistenta la boli.
  • Terapia cu raze infrarosii reduce stresul generat de diferentele fusului orar si insomnii. O singura sedintă de infrarosu cu 2-3 ore înainte de culcare va asigura un somn linistit, si relaxant.

Contraindicatii ale terapiei cu raze infrarosii ale dispozitivului Rainbow:

Sarcină; Inflamatii sau vânătăi majore, tumori; Persoanelor care au tije sau implanturi metalice; Dispozitive coronariene.

Rainbow a fost testat timp de 5 ani în peste 20.000 de unităti comerciale din întreaga lume.