Terapie Tecar pentru slabire si lifting

Unul dintre cele mai moderne tratamente de slabire este cel de terapie tecar. 

TONIFIERE SI ELIMINARE STRAT ADIPOS PRIN TERAPIA TECAR

100 RON / sedinta de 30 min

Slabeste rapid cu Tecar

Dovada a modului in care tehnologia avansata poate fi utilizata in medicina estetica, Transferul Energetiv Capacitiv si Rezistiv (TECAR) reprezinta o terapie noninvaziva si foloseste curenti de inalta frecventa care intra in tesut si se transforma in caldura.

Principiul care se află la baza Terapiei TECAR este generarea unui şoc termic la nivelul straturilor profunde ale pielii pentru a stimula o reacţie de regenerare din partea organismului. Efectul biofizic al radiofrecvenţei se bazează pe conversia energiei electrice în căldură (efect joule), iar încălzirea se produce prin oscilaţia moleculară datorată mişcării de rotaţie a electroliţilor intracelulari sub acţiunea câmpului magnetic indus de radiofrecvenţă.Căldura generată la nivelul dermului superficial şi profund determină denaturarea fibrelor de colagen(5-20%) şi, în consecinţă, o contracţie imediată a fibrelor. Astfel începe un proces de neocolageneză (formare de colagen tip 1) prin stimularea activităţii fibroblastelor.

Slabeste rapid cu Tecar

Aceste procese au loc cu un grad mare de siguranţă , aşa cum rezultă din nenumăratele cazuri practice din medicină (electrochirurgie, diatermocoagulare, electroliza. Datorită efectelor asupra microcirculaţiei tratamentul cu radiofrecvenţa pentru terapie TECAR este indicat în combaterea acumulărilor adipoase, inestetismelor cauzate de celulită, stazelor circulatorii şi limfatice, pierderii tonifierii cutanate la nivelul braţelor, abdomenului, spatelui si coapselor.

Radiofrecvenţa transportă energie şi căldură în dermul profund obţinând o îmbunătăţire la nivelul microcirculaţiei, o reparare a ţesuturilor fibroase cu o marcată diminuare a nodulilor celulitici şi a edemelor locale şi un efect lipolitic.Toate acestea duc la o restructurare cutanată cu reducerea celulitei, eliminarea toxinelor acumulate şi a depozitelor de grăsime precum şi o îmbunătăţire a elasticităţii ţesuturilor.

Avantajele terapiei tecarTecar slabesti rapid

 

  • Permite tratarea laxitatii cutanate si a lipsei de fermitate a pielii.
  • Aduce multe beneficii tonului pielii, strangerea pielii, reface conturul, modeleaza linia corpului, intinereste celulele si topeste celulita.
  • Ridica pielea laxa si lipsita de fermitate in situatii avansate dificil de tratat, folosind energia ultrasunetelor in conditii de siguranta.
  • Procesul de intinerire si de lifting incepe imediat dupa prima sedinta. Pielea este intinerita, vizibil mai stralucitoare.

CET RET RF se aplică pentru
– Ridicarea și remodelarea feței și gâtului
– Strângerea și ridicarea zonelor lasate ale feței
– Reduce ridurile
– Ridica pielea lăsată
– Îmbunătățește luminozitatea pielii
– Reducerea grăsimilor
– Remodelare corporală
– Tratamentul celulitei și reconstrucția parțială a pielii
– Crește nivelul de colagen
– Strânge pielea liberă

Action oplevelse i randers? se de bedste action oplevelser i randers. Very satisfied with the shower head!! it is especially helpful for areas with low water pressure. Der playroom düsseldorf bietet alles, was man für eine ganz besondere zeit zu zweit wünscht.